Castell de Muravit i Ceramistes de les Terres de l'Ebre

Duraci├│Preu AdultPreu Nen Data seleccionada
4 hores aprox.45.00 € 27.50 € Dimecres, 30 Setembre de 2020
Castell de Muravit i Ceramistes de les Terres de l'Ebre

La ruta dels Templers:
Efectuarem un recorregut per diferents pobles de muntanya de les terres de l'Ebre, en direcci├│ a Rasquera, poble proper al riu amb restes del paleol├ştic, del rom├á i dels sarra├»ns, i conegut tamb├ę per la seva artesania de la palma i la fusta, i sobretot pels seus pastissets de cabell d'├ángel. Seguidament ens dirigirem a Miravet (Mur├ábit) situat al sud de la ribera i a la dreta de l'Ebre, cosa que fa pensar que era un assentament ib├Ęric; creuarem el riu i segons el transport pel m├ęs vell dels transbordadors (el qual encara ├ęs de fusta i usa el corrent del riu per despla├žar-se) o pel poble de M├│ra d'Ebre. A Miravet veurem l'elaboraci├│ de cer├ámica i terrissa ja que aquest ├ęs el poble que proveeix a totes les poblacions de ribera des de la desembocadura fins a Saragossa. Seguim la nostra ruta visitant aquesta vegada i sense moure'ns de Miravet el seu magn├şfic castell, el qual ens descobreix que tamb├ę podria ser un assentament ib├Ęric i rom├á, datat de 1153 i regalat als templers per Ramon Berenguer IV.

Retorn a origen.


Observacions:

INCLOU: Guia acompanyant, transport, visites i explicacions, tiquets i entrades, asseguran├ža i IVA.
RECOMANEM: crema solar, cal├žat esportiu, c├ámera de fotos i prism├átics.
OBSERVACIONS: L'organització posarà a disposició dels clients begudes tipus refresc de forma opcional.

Situacio Covid19:

Davant la situació actual, les excursins es durant a terme amb vehiche particular, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions serà imprescindible l ús de mascaretes i mantindre la distancia de seguretat.

L'organització posarà a disposició dels seus clients, gel hidroalcoholic i mascaretes.

Castell de Muravit i Ceramistes de les Terres de l'EbreCastell de Muravit i Ceramistes de les Terres de l'EbreCastell de Muravit i Ceramistes de les Terres de l'EbreCastell de Muravit i Ceramistes de les Terres de l'EbreCastell de Muravit i Ceramistes de les Terres de l'EbreCastell de Muravit i Ceramistes de les Terres de l'EbreCastell de Muravit i Ceramistes de les Terres de l'Ebre
Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook