Lloguer d'Embarcacions al Port de Sant Carles de la Ràpita

Data seleccionada
Diumenge, 08 Desembre de 2019
Lloguer d'Embarcacions al Port de Sant Carles de la Ràpita

El lloguer d'aquestes embarcacions es pot fer per hores, dies o setmanes i permeten navegar lliurement per la badia sense necessitat de guia, visitant llocs com la Torre de Sant Joan, les muscleres, les Salines de la Trinitat, banyar-se a les platges de la Punta de la Banya o simplement anar a pescar esp├Ęcies com l'orada o el llobarro amb canya o volant├ş. L'activitat b├ásica de la nostra empresa ├ęs el lloguer d'embarcacions.

Disposem d'embarcacions sense necessitat de titulaci├│ amb un motor de 15 cv de pot├Ęncia per a 4,5 ├│ 6 persones, i embarcacions de 70 i 115 cv on ├ęs necess├ária la titulaci├│.

Un altre servei que tamb├ę oferim s├│n les rutes guiades per la badia amb patr├│, ja que el personal de la nostra empresa est├á totalment titulat en n├áutica professional i els portaran a visitar els llocs m├ęs emblem├átics d'una forma totalment personalitzada.Observacions:

Inclou la gasolina, l'IVA, l'asseguran├ža, amarratge i tendal

Lloguer d'Embarcacions al Port de Sant Carles de la RàpitaLloguer d'Embarcacions al Port de Sant Carles de la RàpitaLloguer d'Embarcacions al Port de Sant Carles de la RàpitaLloguer d'Embarcacions al Port de Sant Carles de la Ràpita
Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook