Aldover - Terres de l'Ebre

Data seleccionada
Dilluns, 06 Juliol de 2020
Aldover - Terres de l'Ebre

El municipi d'Aldover t├ę un conjunt de singularitats que el converteixen en un dest├ş ideal per descansar i passar les nostres vacances.

├ës un municipi que es caracteritza principalment per la seva tranquilÔÇólitat, la familiarietat de la gent del poble, la naturalesa que es respira estant prop dels Ports de Tortosa i tenint l'├║nica platja fluvial del Baix Ebre, aix├ş com, de gaudir de les avantatges d'estar a 5 minuts de la ciutat de Tortosa. L'artesania doverenca destquen els treballs artesans amb el v├şmet i la serja, plantes t├şpiques del bosc de ribera d'Ebre i dels barrancs. Tamb├ę predominen els treballs artesans amb forja.

Els principals llocs d'inter├Ęs a visitar s├│n:

ÔÇóLa Platja Fluvial: ├║nica a la comarca del Baix Ebre on podem practicar diversos esports com: la nataci├│, la pesca esportiva de llissals, tenques o silurs ( poden arribar a fer fins a sis metres ) o el pirag├╝isme entre d'altres.

ÔÇóL'Esgl├ęsia parroquial de la Nativitat de Nostra Senyora: d'etil neocl├ássic i est├á ubicada a la lloma del Tossal. Hi ha rstes de l'antic calvari.

ÔÇóEl Paratge de Les Olles: situat al barranc de La Conca, ├ęs un indret roc├│s molt erosionat on durant tot l'any podem trobar aigua embassada.

ÔÇóEls Jaciments Ib├Ęrics: situats a la vall del Llop i de La Conca, on s'han trobat puntes de s├şlex, cal sumar el poblament ib├Ęric del Tossal i de La Valleta. Del per├şode rom├á es troba l'assentament de Casa Blanca.

ÔÇóLa Via Verda

Text extret de la pagina web http://www.poblescatalunya.com/Aldover-22.htm


Aldover - Terres de l'Ebre
Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook