L'Aldea - Terres de l'Ebre

Data seleccionada
No disponible
L'Aldea - Terres de l'Ebre

L'Aldea √©s un lloc ideal per gaudir d'un paisatge √ļnic, per una banda tenim la zona de sec√† ideal per con√®ixer la flora i conreus mediterranis, per a l'altra hi ha la zona deltaica, on l'√ļnic punt de refer√®ncia √©s l'horitz√≥. Aquest paisatge es pot rec√≥rrer a peu, amb placidesa, o amb bicicleta, o fins i tot utilitzar el cavall com a mitj√† de transport. √Ädhuc s¬īhi pot gaudir, per als m√©s atrevits, d'una vista d'ocell si s'aprofiten els serveis del Camp de vol Baix Ebre.
Una ruta molt interessant de L'Aldea és la de les Torres que es pot fer amb bicicleta o a cavall. El poble de L'Aldea té també llocs interessants per a visitar, com els molins arrossers on hom pot seguir tot el procés de l'arròs, l'ermitori i pujar a la Torre, visitar un molí tradicional d'oli...

Les troballes m√©s antigues de l'Aldea corresponen a una necr√≤polis de la darrera etapa del Neol√≠tic, situada al mas de la Palma, i que demostren l'exist√®ncia de tribus instal‚ÄĘlades en aquella terrassa fluvial.
A part de l torre de l'ermita de L'Aldea, símbol del nostre municipi, hi ha a l'Aldea la torre de la Candela, situada al sud del terme municipal, en línia recta amb la de l'ermita, i, al mig, la de Burjasènia; sense oblidar , les runes de la torre de Vinaixarop, situada al nord del municipi, en zona de secà, des d'on es pot fruir d'un meravellosa panoràmica del Delta.
L'Aldea, com a poble ha viscut una evolució molt recent, i sempre lligada a la de Tortosa, a la qual va pertànyer fins el 21 d'abril de 1983, data en què aconseguí la seva independència municipal.
texte extret de la web laldea.org


L'Aldea - Terres de l'EbreL'Aldea - Terres de l'Ebre
Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook