L'Aldea - Terres de l'Ebre

Data seleccionada
Dimecres, 08 Juliol de 2020
L'Aldea - Terres de l'Ebre

L'Aldea ├ęs un lloc ideal per gaudir d'un paisatge ├║nic, per una banda tenim la zona de sec├á ideal per con├Ęixer la flora i conreus mediterranis, per a l'altra hi ha la zona deltaica, on l'├║nic punt de refer├Ęncia ├ęs l'horitz├│. Aquest paisatge es pot rec├│rrer a peu, amb placidesa, o amb bicicleta, o fins i tot utilitzar el cavall com a mitj├á de transport. ├Çdhuc s┬┤hi pot gaudir, per als m├ęs atrevits, d'una vista d'ocell si s'aprofiten els serveis del Camp de vol Baix Ebre.
Una ruta molt interessant de L'Aldea ├ęs la de les Torres que es pot fer amb bicicleta o a cavall. El poble de L'Aldea t├ę tamb├ę llocs interessants per a visitar, com els molins arrossers on hom pot seguir tot el proc├ęs de l'arr├▓s, l'ermitori i pujar a la Torre, visitar un mol├ş tradicional d'oli...

Les troballes m├ęs antigues de l'Aldea corresponen a una necr├▓polis de la darrera etapa del Neol├ştic, situada al mas de la Palma, i que demostren l'exist├Ęncia de tribus instalÔÇólades en aquella terrassa fluvial.
A part de l torre de l'ermita de L'Aldea, s├şmbol del nostre municipi, hi ha a l'Aldea la torre de la Candela, situada al sud del terme municipal, en l├şnia recta amb la de l'ermita, i, al mig, la de Burjas├Ęnia; sense oblidar , les runes de la torre de Vinaixarop, situada al nord del municipi, en zona de sec├á, des d'on es pot fruir d'un meravellosa panor├ámica del Delta.
L'Aldea, com a poble ha viscut una evoluci├│ molt recent, i sempre lligada a la de Tortosa, a la qual va pert├ányer fins el 21 d'abril de 1983, data en qu├Ę aconsegu├ş la seva independ├Ęncia municipal.
texte extret de la web laldea.org


L'Aldea - Terres de l'EbreL'Aldea - Terres de l'Ebre
Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook