Hotel Can Batiste

Preu AdultPreu Nen
47.00 €
Hotel Can Batiste

L’Hotel Restaurant Can Batiste de Sant Carles de la Ràpita, remodelat el 2008, combina una decoració molt agradable amb una cuina típica marinera. La família Vidal Garriga ha remodelat el seu establiment per a fer el més agradable possible la seva estància al Delta de l'Ebre.

L'hotel Can Batiste. Ubicació i entorn

L’Hotel Restaurant Can Batiste, remodelat el 2008, combina una decoració molt agradable amb una cuina típica marinera, amb matisos de cuina d’autor. La família Vidal Garriga ha remodelat el seu establiment per a fer el més agradable possible la seva estància al Delta de l'Ebre.


Des del nostre hotel Can Batiste, ubicat a Sant Carles de la Ràpita, podrà gaudir dels meravellosos paratges que ofereixen els dos parcs naturals; el del Delta de l'Ebre i el dels Ports de Besseit. Així mateix, molt a prop de Penyíscola podrà descobrir un turisme tranquil i sense massificacions.


També podrà gaudir de la fauna i la flora des dels miradors ubicats a la Bassa de l'Encanyissada, La Casa de Fusta o la Tancada, o de viatges inoblidables per la badia dels Alfacs i postes de sol des del pic de la Foradada, a la serra del Montsià. També podrà descobrir la nostra gastronomia, a base dels millors peixos i mariscs de la llotja, que de mà dels nostres cuiners Jordi Vidal i Maria Pilar Aliau, es convertiran en meravelles per als seus paladars. Degusti els nostres arrossos, cultivats al Delta de l'Ebre, i els millors olis d’oliva verge de la serra del Montsià.


Des de l’Hotel Can Batiste podrà visitar les pintures rupestres d’Ulldecona, així com realitzar la ruta de les oliveres mil·lenàries. També podrà conèixer la ciutat de Tortosa, amb el seu barri jueu i les restes de la societat romana. O aprofitar per a fer una ruta de vins per la Terra Alta, tot recordant la memòria històrica de la batalla de l'Ebre, esdevinguda durant la Guerra Civil Espanyola.


Serveis de l'Hotel Can Batiste

  • ascensor, calefacció, aire condicionat, aparcament
  • minibar, caixa forta, roba de llit
  • bany, dutxa
  • cuina
  • tv, internet, internet WiFi
  • restaurant


Llegeix més: https://www.booking.com/hotel/es/can-batiste.en.html?aid=1866131&no_rooms=1&group_adults=1

Hotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can Batiste