Magnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'Ampolla

Preu AdultPreu Nen Contactar
Magnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'Ampolla

Magnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'Ampolla
Referència: Filato 8ha
Habitacions: 1 habitació + 1 Estada
Tipus d'Immoble: Casa de camp
Estat / Conservació: Per estrenar
Província: Tarragona
Municipi: Camarles
Població: Camarles
Zona: - - -
Superf. Construïda: 70 m²
Superf. Terreny: 8 ha
Any construcció: 2012
Categoria Energètica: Exempt
IBI: 120 €
En venda A Consultar
EL TERRENY compta amb dues parcel·les amb moltes possibilitats: una de 10.000 m2 ja plantada amb 95 oliveres centenàries i diversos ametllers i garrofers; i l'altra, de 70.000 m2 completament plana i sense arbres, facilitant així un o diversos espais per plantar tota mena d'arbres fruiters, disposar del teu propi hort, o fins tenir els teus cavalls, cabres, gossos .. i tot això gràcies a la seva propi pou d'aigua.

LA CASA, que es troba a la parcel·la més petita, ha estat totalment rehabilitada respectant la seva principal característica, la 'façana de pedra', que data de l'any 1950. La construcció destaca per les seves gruixuts murs de pedra original i la seva façana ventilada, 1 element que la fa única a la zona més de tenir altres dos tipus d'aïllament en terra i teulada.

Per què tant aïllament? Perquè així evitem la humitat, ja sigui pel material porós de les parets o per capil·laritat, tan habitual a les cases de camp i arrossars. D'aquesta manera aconseguim prevenir conseqüències negatives per a la salut de les persones i animals domèstics, a l'igual que evitem el deteriorament progressiu de la casa i mobles, a part de reduir el consum energètic.

Aquesta habitatge ha estat concebuda per a l'aprofitament de les condicions naturals de l'clima. En la rehabilitació es van respectar les àmplies parets de la casa, millorant el seu aïllament amb materials d'alta qualitat, a més de disposar ara, de finestres d'alumini amb doble vidre.

Característiques d'aquesta acollidora casa d'uns 55 m2 construïts en dos nivells, a la planta baixa trobem el saló-menjador amb el seu visible façana de pedra que s'alça fins a arribar a l'alt sostre de volta, i en el seu cantó, aquest espai destinat a la xemeneia que tots desitgem tenir disponible en cas de tenir fred; la cuina és oberta, de manera que compartirem i farem més entretingut el cuinar, i finalment l'organitzat bany amb dutxa, WC, pica i pre-instal·lació de la rentadora; ia la planta superior hi ha una habitació amb vistes a l'dens olivar.
En el seu exterior trobem la cisterna de 20.000 litres, la fossa filtre biològic de 1.700 litres, el separador de greixos de 300 litres (necessari instal·lar-lo abans de l'filtre biològic perquè sigui eficient) i un quart per dipòsit de propà o gasoil, bateries solars, etc.

En termes legals, aquesta casa compleix amb tots els requisits necessaris; disposa de cèdula d'habitabilitat, IBI i consta declarada en Escriptura.
Actualment disposa de llicència d'obres per construir un magatzem annex a l'habitatge existent de 28,5 m2 que afegits a l'habitatge existent, tindrem a prop dels 80 m2, no està malament per desconnectar els caps de setmana i estius!

Aquesta casa és ideal per gaudir de la tranquil·litat de el camp a escassos quilòmetres de la mar de Delta de l'Ebre, gaudint de la proximitat de l'nucli urbà de Camarles (amb farmàcia, supermercats, bancs ...) a només 3 km de distància ia 6 km de les platges de l'Ampolla, és a dir, a 10 minuts escassos gràcies a les bones vies de comunicació.

No ho dubtis i reserva el teu visita amb el nostre assessor especialitzat en Rústic.
Característiques
distribució
Banys 1
menjador 1
Total habitacions 1
Total estades gener
entorn
equipaments
extres
Àrees - Superfícies
serveis
instal·lacions


Magnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'AmpollaMagnifica finca rústica a Camarles i a la banda de l'Ampolla