Mas de Barberans - Terres de l'Ebre

Preu AdultPreu Nen
Mas de Barberans - Terres de l'Ebre

El municipi
municipiSituat a la falda dels Ports, 茅s un mirador excel路lent de tota la plana. L'activitat dominant 茅s la producci贸 d鈥檕li.

Fins als anys '70 del segle passat, esta activitat es complementava amb el pastoreig i la producci贸 d'estris fets amb pauma (margall贸) que s鈥檌ntercanviaven o es venien als pobles de les comarques ve茂nes.

Ara s'est脿 recuperant esta activitat amb la creaci贸 de nous model respectant la t猫cnica tradicional.

Hist貌ria
pedraMas de Barberans t茅 el seu origen en el top貌nim Favarium, d鈥檕rigen andalus铆, aparegut en uns documents de mitjans del segle XII.

L鈥檈spai designat amb aquest top貌nim es divid铆 en dos assentaments: El Carrascal (amb carta de poblaci贸 del 1252) i el Vilar de Santa Maria al 1235. Sembla clara la relaci贸 del top貌nim actual 鈥擬as de Barberans鈥 amb un dels concessionaris de la carta de 1235, Barber脿 de Torre.

Turisme i l
El nostre poble est脿 estrat猫gicament situat a prop del mar i enfilat a la muntanya. Aix貌 li aporta unes avantatges molt favorables: bon clima en 猫poques de forta calor, bon menjar tant de peix com de carn, acc茅s immediat a rutes de muntanya i bona proximitat a la platja.

El poble est脿 equipat amb cases de pag猫s, de turisme rural, una fonda, dos restaurants molt b茅n valorats i diversos comer莽os, per poder passar uns dies agradables i confortables. Tamb茅 hi ha un parell d'h铆piques, un mirador panor脿mic i rutes senyalitzades.

Texte extret de la web:

http://www.masdebarberans.net/


Mas de Barberans - Terres de l'Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook