Ruta Senderista al desert del Delta: El Fangar

Preu AdultPreu Nen Contactar
8.00 €6.00 €
Ruta Senderista al desert del Delta: El Fangar

La punta del Fangar es una pen铆nsula de 410 ha del Delta de l'Ebre. Aquest itinerari d鈥檜ns 10 km els hi permetr脿 descobrir un incre茂ble sistema dunar qu猫 est脿 constitu茂t de dos tipus de dunes de sorra blanca: les fixes recobertes de vegetaci贸, i les movibles, sense vegetaci贸. Passejant per la platja del Fangar, arribarem a un dels fars m茅s interessants per la seva localitzaci贸, el far del Fangar. Despr茅s, anirem fins un mirador per fer una vista panor脿mica de la zona. A m茅s, el Fangar posseeix un ambient de molta import脿ncia per a la reproducci贸 de nombroses esp猫cies d鈥檃us migrat貌ries, com els xatracs, els ostrers i els corriols, i d鈥檃ltres esp猫cies que v茅nen per a descansar, com els flamencs, moltes esp猫cies d鈥櫭爊ecs i lim铆coles.


Observacions:

M铆nim 10 personas

si no sou el n煤mero m铆nim de persones recomanat per fer la activitat, contacteu amb nosaltres per email o per tel猫fon.

INCLOU: Guia acompanyant, transport, visites i explicacions, asseguran莽a i IVA.
RECOMANEM: crema solar, cal莽at esportiu, c脿mera de fotos i binocles.

Ruta Senderista al desert del Delta: El FangarRuta Senderista al desert del Delta: El FangarRuta Senderista al desert del Delta: El FangarRuta Senderista al desert del Delta: El Fangar

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook