Ruta Senderista al desert del Delta: El Fangar

Duraci├│Preu AdultPreu Nen Contactar
Mig dia8.00 € 6.00 €
Ruta Senderista al desert del Delta: El Fangar

La punta del Fangar es una pen├şnsula de 410 ha del Delta de l'Ebre. Aquest itinerari dÔÇÖuns 10 km els hi permetr├á descobrir un incre├»ble sistema dunar qu├Ę est├á constitu├»t de dos tipus de dunes de sorra blanca: les fixes recobertes de vegetaci├│, i les movibles, sense vegetaci├│. Passejant per la platja del Fangar, arribarem a un dels fars m├ęs interessants per la seva localitzaci├│, el far del Fangar. Despr├ęs, anirem fins un mirador per fer una vista panor├ámica de la zona. A m├ęs, el Fangar posseeix un ambient de molta import├áncia per a la reproducci├│ de nombroses esp├Ęcies dÔÇÖaus migrat├▓ries, com els xatracs, els ostrers i els corriols, i dÔÇÖaltres esp├Ęcies que v├ęnen per a descansar, com els flamencs, moltes esp├Ęcies dÔÇÖ├ánecs i lim├şcoles.


Observacions:

M├şnim 10 personas

si no sou el n├║mero m├şnim de persones recomanat per fer la activitat, contacteu amb nosaltres per email o per tel├Ęfon.

INCLOU: Guia acompanyant, transport, visites i explicacions, asseguran├ža i IVA.
RECOMANEM: crema solar, cal├žat esportiu, c├ámera de fotos i binocles.

Ruta Senderista al desert del Delta: El FangarRuta Senderista al desert del Delta: El FangarRuta Senderista al desert del Delta: El FangarRuta Senderista al desert del Delta: El Fangar

Alerta COVID-19

Davant la situació actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions serà imprescindible l'ús de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organització posarà a disposició dels seus clients, gel hidroalcohòlic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pròpies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel┬Ělar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook