Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsi脿)

Preu AdultPreu Nen Contactar
8.00 €6.00 €
Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsi脿)

A la muntanya del Montsi脿, ens trobarem la Foradada, d鈥檜ns 700 m d鈥檃l莽ada, i unes fant脿stiques vistes panor脿miques de tota la plana deltaica. Aquesta ruta de m茅s o menys 2 km, ens portar脿 primer a la font del Burg脿, on podreu observar, amb una mica de sort, uns tritons palmejats. Despr茅s, continuarem a trav茅s dels boscos de carrasques on descobrirem els forns de cal. Seguidament, a la sortida del bosc, podreu observar unes vistes magn铆fiques del Delta de l鈥橢bre. I per fi, l鈥櫭簂tim esfor莽 per a pujar al punt mes alt i gaudir d鈥檜nes vistes incre茂bles. Aquest itinerari dura m茅s o menys 2h30.


Observacions:

INCLOU: Gu铆a acompanyant, transport, visites i explicacions, asseguran莽a i IVA.
RECOMANEM: crema solar, cal莽at esportiu, c脿mera de fotos i binocles.

Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsi脿)Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsi脿)Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsi脿)Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsi脿)

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook