Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsià)

Duraci├│Preu AdultPreu Nen Contactar
Mig dia8.00 € 6.00 €
Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsià)

A la muntanya del Montsi├á, ens trobarem la Foradada, dÔÇÖuns 700 m dÔÇÖal├žada, i unes fant├ástiques vistes panor├ámiques de tota la plana deltaica. Aquesta ruta de m├ęs o menys 2 km, ens portar├á primer a la font del Burg├á, on podreu observar, amb una mica de sort, uns tritons palmejats. Despr├ęs, continuarem a trav├ęs dels boscos de carrasques on descobrirem els forns de cal. Seguidament, a la sortida del bosc, podreu observar unes vistes magn├şfiques del Delta de lÔÇÖEbre. I per fi, lÔÇÖ├║ltim esfor├ž per a pujar al punt mes alt i gaudir dÔÇÖunes vistes incre├»bles. Aquest itinerari dura m├ęs o menys 2h30.


Observacions:

INCLOU: Gu├şa acompanyant, transport, visites i explicacions, asseguran├ža i IVA.
RECOMANEM: crema solar, cal├žat esportiu, c├ámera de fotos i binocles.

Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsià)Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsià)Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsià)Ruta Senderista de la Foradada (Montanya del Montsià)

Alerta COVID-19

Davant la situació actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions serà imprescindible l'ús de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organització posarà a disposició dels seus clients, gel hidroalcohòlic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pròpies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel┬Ělar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook