Hotel Can Batiste

Preu AdultPreu Nen
47.00 €
Hotel Can Batiste

L鈥橦otel Restaurant Can Batiste de Sant Carles de la R脿pita, remodelat el 2008, combina una decoraci贸 molt agradable amb una cuina t铆pica marinera. La fam铆lia Vidal Garriga ha remodelat el seu establiment per a fer el m茅s agradable possible la seva est脿ncia al Delta de l'Ebre.

L'hotel Can Batiste. Ubicaci贸 i entorn

L鈥橦otel Restaurant Can Batiste, remodelat el 2008, combina una decoraci贸 molt agradable amb una cuina t铆pica marinera, amb matisos de cuina d鈥檃utor. La fam铆lia Vidal Garriga ha remodelat el seu establiment per a fer el m茅s agradable possible la seva est脿ncia al Delta de l'Ebre.


Des del nostre hotel Can Batiste, ubicat a Sant Carles de la R脿pita, podr脿 gaudir dels meravellosos paratges que ofereixen els dos parcs naturals; el del Delta de l'Ebre i el dels Ports de Besseit. Aix铆 mateix, molt a prop de Peny铆scola podr脿 descobrir un turisme tranquil i sense massificacions.


Tamb茅 podr脿 gaudir de la fauna i la flora des dels miradors ubicats a la Bassa de l'Encanyissada, La Casa de Fusta o la Tancada, o de viatges inoblidables per la badia dels Alfacs i postes de sol des del pic de la Foradada, a la serra del Montsi脿. Tamb茅 podr脿 descobrir la nostra gastronomia, a base dels millors peixos i mariscs de la llotja, que de m脿 dels nostres cuiners Jordi Vidal i Maria Pilar Aliau, es convertiran en meravelles per als seus paladars. Degusti els nostres arrossos, cultivats al Delta de l'Ebre, i els millors olis d鈥檕liva verge de la serra del Montsi脿.


Des de l鈥橦otel Can Batiste podr脿 visitar les pintures rupestres d鈥橴lldecona, aix铆 com realitzar la ruta de les oliveres mil路len脿ries. Tamb茅 podr脿 con猫ixer la ciutat de Tortosa, amb el seu barri jueu i les restes de la societat romana. O aprofitar per a fer una ruta de vins per la Terra Alta, tot recordant la mem貌ria hist貌rica de la batalla de l'Ebre, esdevinguda durant la Guerra Civil Espanyola.


Serveis de l'Hotel Can Batiste

  • ascensor, calefacci贸, aire condicionat, aparcament
  • minibar, caixa forta, roba de llit
  • bany, dutxa
  • cuina
  • tv, internet, internet WiFi
  • restaurant


Llegeix m茅s: https://www.booking.com/hotel/es/can-batiste.en.html?aid=1866131&no_rooms=1&group_adults=1

Hotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can Batiste

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook