Hotel Can Batiste

Preu Adult Data seleccionada
47.00 € Dilluns, 10 Agost de 2020
Hotel Can Batiste

LÔÇÖHotel Restaurant Can Batiste de Sant Carles de la R├ápita, remodelat el 2008, combina una decoraci├│ molt agradable amb una cuina t├şpica marinera. La fam├şlia Vidal Garriga ha remodelat el seu establiment per a fer el m├ęs agradable possible la seva est├áncia al Delta de l'Ebre.

L'hotel Can Batiste. Ubicaci├│ i entorn

LÔÇÖHotel Restaurant Can Batiste, remodelat el 2008, combina una decoraci├│ molt agradable amb una cuina t├şpica marinera, amb matisos de cuina dÔÇÖautor. La fam├şlia Vidal Garriga ha remodelat el seu establiment per a fer el m├ęs agradable possible la seva est├áncia al Delta de l'Ebre.


Des del nostre hotel Can Batiste, ubicat a Sant Carles de la R├ápita, podr├á gaudir dels meravellosos paratges que ofereixen els dos parcs naturals; el del Delta de l'Ebre i el dels Ports de Besseit. Aix├ş mateix, molt a prop de Peny├şscola podr├á descobrir un turisme tranquil i sense massificacions.


Tamb├ę podr├á gaudir de la fauna i la flora des dels miradors ubicats a la Bassa de l'Encanyissada, La Casa de Fusta o la Tancada, o de viatges inoblidables per la badia dels Alfacs i postes de sol des del pic de la Foradada, a la serra del Montsi├á. Tamb├ę podr├á descobrir la nostra gastronomia, a base dels millors peixos i mariscs de la llotja, que de m├á dels nostres cuiners Jordi Vidal i Maria Pilar Aliau, es convertiran en meravelles per als seus paladars. Degusti els nostres arrossos, cultivats al Delta de l'Ebre, i els millors olis dÔÇÖoliva verge de la serra del Montsi├á.


Des de lÔÇÖHotel Can Batiste podr├á visitar les pintures rupestres dÔÇÖUlldecona, aix├ş com realitzar la ruta de les oliveres mil┬Ělen├áries. Tamb├ę podr├á con├Ęixer la ciutat de Tortosa, amb el seu barri jueu i les restes de la societat romana. O aprofitar per a fer una ruta de vins per la Terra Alta, tot recordant la mem├▓ria hist├▓rica de la batalla de l'Ebre, esdevinguda durant la Guerra Civil Espanyola.


Serveis de l'Hotel Can Batiste

  • ascensor, calefacci├│, aire condicionat, aparcament
  • minibar, caixa forta, roba de llit
  • bany, dutxa
  • cuina
  • tv, internet, internet WiFi
  • restaurant


Llegeix m├ęs: https://www.booking.com/hotel/es/can-batiste.en.html?aid=1866131&no_rooms=1&group_adults=1

Hotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can BatisteHotel Can Batiste
Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook