Hotel Parador de Tortosa

Preu AdultPreu Nen
95.00 €
Hotel Parador de Tortosa

El Parador de Tortosa

Més de dos mil anys d'història conformen el patrimoni de Tortosa , ciutat declarada Conjunt Històric- Artístic . Assentada al pas del riu Ebre , ja pròxim a la desembocadura i al començament del delta , Tortosa gaudeix del clima i l'encant mediterranis . El Parador , situat a l'impressionant castell de la Suda , mira la ciutat des de dalt , en un entorn que uneix la bellesa monumental amb els atractius dels diferents enclavaments naturals que l'envolten . Al confortable hotel podràs gaudir de piscina de temporada , un acollidor menjador amb finestrals gòtics , còmodes habitacions i magnífiques vistes a la ribera de l'Ebre en el seu tram final .

A Tortosa descobriràs una ciutat amb encant especial , la bella Catedral de Santa Maria , el Barri Jueu , el museu d'escultura a l'aire lliure de l'escultor Santiago de Santiago , o el Castell de Mirabel formen part dels preciosos racons que ofereix. Una ruta a peu o en bici per les muralles i fortificacions , començant al Parador i passant per les Avançades de Sant Joan , la plaça de la Immaculada , el Passeig de Ronda o la Torre del Célio suposa una magnífica opció per descobrir Tortosa .
Els seus carrers , el patrimoni històric i artístic , els paisatges que regala l'horta de l'Ebre , i també la seva gent , la gastronomia i les festes , fan que la ciutat sigui única . Si t'acostes a Tortosa durant la segona quinzena de juliol viuràs la festa del Renaixement , en la qual participen milers de ciutadans vestits d'època i se succeeixen espectacles diaris pels carrers , transportant a la Tortosa de fa cinc-cents anys .
Nombre d'inscripció en el Registre de Turisme de Catalunya : HTE - 000542


Gastronomia

En un entorn on conflueix la bellesa de la monumental ciutat amb els atractius dels diferents enclavaments naturals que l'envolten, gaudiràs de suculents arrossos, anguila en suc, suquet de peix i garrofetes. La cuina de la zona combina sàviament productes de l'horta, el delta de l'Ebre, la muntanya i el mar, i en la nostra rebosteria descobriràs sabors de les cultures àrab, jueva i cristiana.
El producte més típic de Tortosa és l'arròs que es cultiva al delta de l'Ebre, i és un dels productes estrella de la nostra oferta gastronòmica. El riu i la seva vall, les muntanyes de Montcaro, el casc antic de la ciutat i vistes a la terrassa de la Capella formen part de l'entorn que acompanyarà el teu menjar al Parador.


Turisme prop del Parador dela Suda

Coneix l'entorn del Parador de Tortosa

Tortosa
Catedral
barri jueu
Museu d'escultura a l'aire lliure de l'escultor Santiago de Santiago
Coves de Benifallet
Castell de Miravet
Cooperativa vinícola de Pinell de Brai
Horta de Sant Joan
Visita Museu Picasso
ports
Port de Tortosa (30 km)
Port de Beseit (30 km)
Delta de l'Ebre (40 km)
Port Aventura (A 40 minuts per l'A-7)
Alcanyís (100 km)
Rutes en bicicleta pel Delta de l'Ebre

festes típiques

Fira de Primavera
Finals d'abril, Tortosa
Festes del Renaixement
Mes de juliol
festes locals
Setembre, Tortosa


Serveis del Parador de Tortosa

  • calefacció, aire condicionat, aparcament
  • piscina
  • internet WiFi
  • recepció


Hotel Parador de TortosaHotel Parador de TortosaHotel Parador de TortosaHotel Parador de TortosaHotel Parador de TortosaHotel Parador de TortosaHotel Parador de TortosaHotel Parador de TortosaHotel Parador de TortosaHotel Parador de TortosaHotel Parador de TortosaHotel Parador de Tortosa

Alerta COVID-19

Davant la situació actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions serà imprescindible l'ús de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organització posarà a disposició dels seus clients, gel hidroalcohòlic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pròpies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel·lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook