Visita Muria Centre d'Interpretaci贸 Ap铆cola + visita al espai Natural

Duraci贸Preu AdultPreu Nen
2:00h -2:30h aprox.13.00 € 8.00 €
Visita Muria Centre d'Interpretaci贸 Ap铆cola + visita al espai Natural

鈥淰ola al m贸n de les sensacions鈥, una experi猫ncia que permet descobrir l鈥檃passionant m贸n de la cultura ap铆cola.

El Centre d鈥橧nterpretaci贸 Ap铆cola 茅s un espai que neix amb l鈥檕bjectiu de divulgar la cultura i la tradici贸 del m贸n de la mel i les abelles. Aquesta iniciativa va n茅ixer gr脿cies a Mel Muria, dedicats des de fa sis generacions a treballar amb abelles i a la producci贸, envasat i comercialitzaci贸 de la mel per a tot el territori. Els seus productes s贸n de primer铆ssima qualitat i aix铆 ho avalen els nombrosos premis i concursos nacionals i internacionals als quals han sigut premiats. Cal mencionar la vessant solid脿ria de l鈥檈mpresa, amb constant col路laboraci贸 amb entitats sense 脿nim de lucre i ONGs.

El Centre us ofereix un recorregut amb audioguia pel m贸n de les abelles a trav茅s de diversos espais on les noves tecnologies permeten al visitant aprofundir de manera interactiva i did脿ctica en el m贸n de l鈥檃picultura. Una de les activitats m茅s interessants 茅s la visita guiada a les arnes, podent observar a l鈥檃ire lliure i en primera persona l鈥檋脿bitat on viuen les abelles.


Observacions:

El xec inclou
Visita al Centre d'Interpretaci贸 Ap铆cola
Visita a les Arnes
Per a 1 persona

Observacions:

- Indispensable cal莽at tancat

Visita Muria Centre d'Interpretaci贸 Ap铆cola + visita al espai NaturalVisita Muria Centre d'Interpretaci贸 Ap铆cola + visita al espai NaturalVisita Muria Centre d'Interpretaci贸 Ap铆cola + visita al espai Natural

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook