Delta al complet

Duraci├│Preu AdultPreu Nen Contactar
8 h. aprox.70.00 €43.00 €
Delta al complet

La visita m├ęs completa del Delta de l'Ebre
En aquesta excursi├│, passarem per diferents pobles del Delta, com s├│n: l'Ampolla "Porta del Delta", Camarles "El balc├│ del Delta", l'Aldea, fins arribar a la capital de la comarca del MONTSIA "Amposta", on comen├žarem la ruta de la part sud del Parc. En aquesta visita efectuarem diferents parades en les llacunes m├ęs importants del Parc, l'Encanyissada i la Tancada, on podrem observar (des dels punts autoritzats), les diferents esp├Ęcies d'aus que interactuen en aquests espais protegits, com ara Flamencs Roses, fotges, agrons reials, imperials i els comuns, diferents esp├Ęcies d'an├átids, i moltes altres. Tamb├ę visitarem el Poble Nou del Delta (petita poblaci├│ deltaica, important per la seva situaci├│ estrat├Ęgica i per la seva bellesa, aix├ş com per la seva peculiar hist├▓ria). Un altre punt caracter├şstic a visitar ser├á El Trabucador, (prolongaci├│ terrestre d'uns 6 km de llarg per uns 100 metres d'ample), que comunica el Delta amb la Punta de la Banya.
Seguidament ens dirigirem a la poblaci├│ de Sant Jaume per creuar el riu pel pont nou i poder arribar al restaurant, que ens oferir├á una aut├Ęntica mostra de la cuina deltaica.
A la tarda i despr├ęs de dinar, ens dirigirem a la platja de la Marquesa, una de les platges amb m├ęs encant del Delta. I si el cam├ş ho permet, visitarem el Far del Fangar que assenyala la Punta del Fangar o entrada a la badia. Continuarem cap a Deltebre per visitar l'Agro Botiga de la Cooperativa del Baix Ebre per a qui ho desitgi, poder adquirir algun producte de la zona.
Retorn a origen.


Observacions:

INCLOU: Guia acompanyant, transport, visites i explicacions, esmorzar en restaurant, aseguran├ža i IVA
RECOMANEM: crema solar, cal├žat esportiu, c├ámera de fotos i prism├átics.
OBSERVACIONS: L'organització posarà a disposició dels clients begudes tipus refresc de forma opcional.

Delta al completDelta al completDelta al completDelta al completDelta al completDelta al complet

Alerta COVID-19

Davant la situació actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions serà imprescindible l'ús de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organització posarà a disposició dels seus clients, gel hidroalcohòlic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pròpies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel┬Ělar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook