Delta al complet

Preu AdultPreu Nen Contactar
65.00 €43.00 €
Delta al complet

La visita m茅s completa del Delta de l'Ebre
En aquesta excursi贸, passarem per diferents pobles del Delta, com s贸n: l'Ampolla "Porta del Delta", Camarles "El balc贸 del Delta", l'Aldea, fins arribar a la capital de la comarca del MONTSIA "Amposta", on comen莽arem la ruta de la part sud del Parc. En aquesta visita efectuarem diferents parades en les llacunes m茅s importants del Parc, l'Encanyissada i la Tancada, on podrem observar (des dels punts autoritzats), les diferents esp猫cies d'aus que interactuen en aquests espais protegits, com ara Flamencs Roses, fotges, agrons reials, imperials i els comuns, diferents esp猫cies d'an脿tids, i moltes altres. Tamb茅 visitarem el Poble Nou del Delta (petita poblaci贸 deltaica, important per la seva situaci贸 estrat猫gica i per la seva bellesa, aix铆 com per la seva peculiar hist貌ria). Un altre punt caracter铆stic a visitar ser脿 El Trabucador, (prolongaci贸 terrestre d'uns 6 km de llarg per uns 100 metres d'ample), que comunica el Delta amb la Punta de la Banya.
Seguidament ens dirigirem a la poblaci贸 de Sant Jaume per creuar el riu pel pont nou i poder arribar al restaurant, que ens oferir脿 una aut猫ntica mostra de la cuina deltaica.
A la tarda i despr茅s de dinar, ens dirigirem a la platja de la Marquesa, una de les platges amb m茅s encant del Delta. I si el cam铆 ho permet, visitarem el Far del Fangar que assenyala la Punta del Fangar o entrada a la badia. Continuarem cap a Deltebre per visitar l'Agro Botiga de la Cooperativa del Baix Ebre per a qui ho desitgi, poder adquirir algun producte de la zona.
Retorn a origen.


Observacions:

INCLOU: Guia acompanyant, transport, visites i explicacions, esmorzar en restaurant, aseguran莽a i IVA
RECOMANEM: crema solar, cal莽at esportiu, c脿mera de fotos i prism脿tics.
OBSERVACIONS: L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels clients begudes tipus refresc de forma opcional.

Delta al completDelta al completDelta al completDelta al completDelta al completDelta al complet

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook