Especial Delta

Preu AdultPreu Nen Contactar
49.50 €29.50 €
Especial Delta

Una de les visites m茅s t铆piques del delta de l'Ebre.
Visitarem el Mas d'Illa de mar, on pararem per explicar la cultura de l'arr貌s, (sembra, recol 路 lecci贸, ...), despr茅s ens dirigirem cap a la platja de la Marquesa, per veure el contrast del mar Mediterrani amb els camps d'arr貌s. Pararem per con猫ixer La T铆pica Barraca deltaica (construcci贸 t铆pica del Delta utilitzada com a habitatge pels antics habitants). Seguirem cap a Deltebre, la poblaci贸 m茅s gran del Delta, on ens explicaran el sistema de regadiu dels arrossars. Durant l'excursi贸 realitzarem alguna parada per informar-los sobre la flora i fauna del tercer parc natural m茅s important de la Mediterr脿nia. Cap a les 11:00 aprox. ens dirigirem cap a l'embarcador, on ens espera una de les Golondrines (barca) m茅s antigues del riu Ebre per mostrar-nos un dels trajectes m茅s bonics, el de la uni贸 del riu amb el Mediterrani. Aquest trajecte ens permetr脿 con猫ixer part de la hist貌ria, vegetaci贸 i utilitat del riu m茅s cabal贸s d'Espanya. Finalitzat el trajecte farem un aperitiu de musclos i vermut rapitenc (beguda t铆pica de la zona). Retorn a origen.


Observacions:

INCLOU: Guia acompanyant, visites i explicacions, tiquets i entrades per al vaixell, aperitiu de musclos i vermut, aseguran莽a i IVA
RECOMANEM: crema solar, cal莽at esportiu, c脿mera de fotos i prism脿tics.
OBSERVACIONS: L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels clients begudes tipus refresc de forma opcional.

No inclou transport: s'utilitzar脿 el vehicle particular de cadasc煤 i seguirem el cotxe del guia. Durant les parades per a les explicacions sera imprescindible l '煤s de mascareta.

Especial DeltaEspecial DeltaEspecial DeltaEspecial DeltaEspecial Delta

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook