Especial Families al Delta de l'Ebre

Preu AdultPreu Nen Contactar
45.00 €27.50 €
Especial Families al Delta de l'Ebre

Ideal per a fam铆lies:
Visitarem el Mas d'Illa de mar, on pararem per explicar la cultura de l'arr貌s del delta, (sembra, recol 路 lecci贸, ...), despr茅s ens dirigirem cap a la platja de la Marquesa, per veure el contrast del mar Mediterrani amb els camps d'arr貌s. Pararem per con猫ixer La T铆pica Barraca deltaica (construcci贸 t铆pica del Delta utilitzada com a habitatge pels antics habitants). Seguirem cap a Deltebre, la poblaci贸 m茅s gran del Delta, on ens explicaran el sistema de regadiu dels arrossars. Durant l'excursi贸 realitzarem alguna parada per informar-los sobre la flora i fauna del tercer parc natural m茅s important de la Mediterr脿nia. Aquest recorregut s'aturar脿 en un Parc de Natura, qu猫 alberga una mini-reproducci贸 de la flora i fauna deltaica, on els m茅s petits podran veure molt m茅s de prop les aus i plantes m茅s caracter铆stiques del Delta de l'Ebre i podran donar-los de menjar. A continuaci贸 disposaran de temps per viure una experi猫ncia t铆pica, la de "perxar", (conduir l'embarcaci贸 t铆pica del Delta, "la puntona", entre canals i una petita llacuna).

Finalitzat el trajecte farem un aperitiu de musclos i vi DO Terra Alta

Retorn a origen.


Observacions:

INCLOU: Guia acompanyant, visites i explicacions, tiquets i entrades parc naturalesa, aperitiu de musclos i vi, asseguran莽a i IVA
RECOMANEM: crema solar, cal莽at esportiu, c脿mera de fotos i prism脿tics.
OBSERVACIONS: L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels clients begudes tipus refresc de forma opcional.

No inclou transport: s'utilitzara el vehicle particular de cadascu, i seguirem el cotxe del guia. Durant les parades per a les explicaci贸ns sera imprescindible l '煤s de mascareta.

Especial Families al Delta de l'EbreEspecial Families al Delta de l'EbreEspecial Families al Delta de l'EbreEspecial Families al Delta de l'EbreEspecial Families al Delta de l'EbreEspecial Families al Delta de l'EbreEspecial Families al Delta de l'Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook