Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio Complerta

Preu AdultPreu Nen Contactar
55.00 €5.00 €
Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio Complerta

脡s una oferta ideal per a qualsevol edat. La millor experi猫ncia a bord d鈥檜na moderna embarcaci贸 rumb al nostre MIRADOR , ubicat en ple Parc Natural del Delta de l鈥橢bre (Reserva de la Biosfera). L鈥檕casi贸 perfecta per descobrir , practicar i assaborir les riqueses que ens proporciona el nostre ecosistema.

Sortim del port de l'Ampolla i realitzem un recorregut en vaixell per l'interior de la badia del Fangar fins als penya-segats de Cap Roig , despr茅s ens endinsem al bellmig de la badia mentre un guia del Parc Natural realitza una explicaci贸 sobre la formaci贸 del Delta, historia de l'Ampolla i aq眉icultura. Un cop arribem a la muscleres ens explicaran les arts de pesques antigues i tradiconals del Delta, la producci贸 d'ostrons i muslcos, i a continuaci贸 es serveix un men煤 que inclou; ostres, musclos i una copa de vi o cava.

L'instal.laci贸 consta de sol谩rium i de zona de bany.

Un epicentre d鈥檃ctivitats en mig del mar, amb l鈥檕bjectiu de divertir-se, explorar i relaxar-se en els diversos espais de les nostres instal.lacions amb total comoditat.

Un c贸ctel de sensacions curosament elaborat per a disfrutar de les riqueses del Delta de l鈥橢bre, i sempre compromesos amb el medi ambient.

Tot aix貌 amb una sola misi贸, que els nostres clients tornin a port havent viscut una experiencia inoblidable.


Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio Complerta

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook