Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio Complerta

Duraci├│Preu AdultPreu Nen Data seleccionada
2 hores i 15 minuts aprox.60.00 € 10.00 € Dissabte, 08 Agost de 2020
Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio Complerta

├ës una oferta ideal per a qualsevol edat. La millor experi├Ęncia a bord dÔÇÖuna moderna embarcaci├│ rumb al nostre MIRADOR , ubicat en ple Parc Natural del Delta de lÔÇÖEbre (Reserva de la Biosfera). LÔÇÖocasi├│ perfecta per descobrir , practicar i assaborir les riqueses que ens proporciona el nostre ecosistema.

Sortim del port de l'Ampolla i realitzem un recorregut en vaixell per l'interior de la badia del Fangar fins als penya-segats de Cap Roig , despr├ęs ens endinsem al bellmig de la badia mentre un guia del Parc Natural realitza una explicaci├│ sobre la formaci├│ del Delta, historia de l'Ampolla i aq├╝icultura. Un cop arribem a la muscleres ens explicaran les arts de pesques antigues i tradiconals del Delta, la producci├│ d'ostrons i muslcos, i a continuaci├│ es serveix un men├║ que inclou:

4 ostres per persona

musclos

amanida

bull

2 llangostins per persona

paella/fideua

postres

1 ampolla de cava, vi o sangria per a 2 persones.

L'instal.lació consta de solárium i de zona de bany.

Un epicentre dÔÇÖactivitats en mig del mar, amb lÔÇÖobjectiu de divertir-se, explorar i relaxar-se en els diversos espais de les nostres instal.lacions amb total comoditat.

Un c├│ctel de sensacions curosament elaborat per a disfrutar de les riqueses del Delta de lÔÇÖEbre, i sempre compromesos amb el medi ambient.

Tot aix├▓ amb una sola misi├│, que els nostres clients tornin a port havent viscut una experiencia inoblidable.


Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio Complerta
Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook