Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio Ostres

Duraci├│Preu AdultPreu Nen Data seleccionada
2 hores i 15 minuts aprox.35.00 € 10.00 € Dissabte, 18 Juliol de 2020
Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio Ostres

├ës una oferta ideal per a qualsevol edat. La millor experi├Ęncia a bord dÔÇÖuna moderna embarcaci├│ rumb al nostre MIRADOR , ubicat en ple Parc Natural del Delta de lÔÇÖEbre (Reserva de la Biosfera). LÔÇÖocasi├│ perfecta per descobrir , practicar i assaborir les riqueses que ens proporciona el nostre ecosistema.

Sortim del port de l'Ampolla i realitzem un recorregut en vaixell per l'interior de la badia del Fangar fins als penya-segats de Cap Roig , despr├ęs ens endinsem al bellmig de la badia mentre un guia del Parc Natural realitza una explicaci├│ sobre la formaci├│ del Delta, historia de l'Ampolla i aq├╝icultura. Un cop arribem a la muscleres ens explicaran les arts de pesques antigues i tradiconals del Delta, la producci├│ d'ostrons i muslcos, i a continuaci├│ es serveix la degustaci├│ de marisc.

L'instal.lació consta de solárium i de zona de bany.

Un epicentre dÔÇÖactivitats en mig del mar, amb lÔÇÖobjectiu de divertir-se, explorar i relaxar-se en els diversos espais de les nostres instal.lacions amb total comoditat.

Un c├│ctel de sensacions curosament elaborat per a disfrutar de les riqueses del Delta de lÔÇÖEbre, i sempre compromesos amb el medi ambient.

Tot aix├▓ amb una sola misi├│, que els nostres clients tornin a port havent viscut una experiencia inoblidable.


Observacions:

* Inclou: Viatge en vaixell, explicaci├│ de la zona i del parc natural en espanyol, catal├á i franc├Ęs (si s├│n altres idiomes pr├Ęvies reserva per avisar als guies), explicaci├│ de l'aq├╝icultura del musclo i de l'ostra, observaci├│ d'exemplars i un cop arribem a la musclera degustaci├│ in situ de 3 ostres per persona, musclos, cava, sangria o vi i tornada en vaixell al port de l'Ampolla.

Nens: es considera nens a partir de 4 anys. Els menors de 4 anys son gratuits

Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio OstresRuta per la Badia del Fangar mes degustacio OstresRuta per la Badia del Fangar mes degustacio OstresRuta per la Badia del Fangar mes degustacio OstresRuta per la Badia del Fangar mes degustacio OstresRuta per la Badia del Fangar mes degustacio Ostres
Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook