Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio Ostres

Duraci贸Preu AdultPreu Nen Data seleccionada Reservar
2 hores i 15 minuts aprox.30.00 € 10.00 € No disponible
Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio Ostres

脡s una oferta ideal per a qualsevol edat. La millor experi猫ncia a bord d鈥檜na moderna embarcaci贸 rumb al nostre MIRADOR , ubicat en ple Parc Natural del Delta de l鈥橢bre (Reserva de la Biosfera). L鈥檕casi贸 perfecta per descobrir , practicar i assaborir les riqueses que ens proporciona el nostre ecosistema.

Sortim del port de l'Ampolla i realitzem un recorregut en vaixell per l'interior de la badia del Fangar fins als penya-segats de Cap Roig , despr茅s ens endinsem al bellmig de la badia mentre un guia del Parc Natural realitza una explicaci贸 sobre la formaci贸 del Delta, historia de l'Ampolla i aq眉icultura. Un cop arribem a la muscleres ens explicaran les arts de pesques antigues i tradiconals del Delta, la producci贸 d'ostrons i muslcos, i a continuaci贸 es serveix la degustaci贸 de marisc.

L'instal.laci贸 consta de sol谩rium i de zona de bany.

Un epicentre d鈥檃ctivitats en mig del mar, amb l鈥檕bjectiu de divertir-se, explorar i relaxar-se en els diversos espais de les nostres instal.lacions amb total comoditat.

Un c贸ctel de sensacions curosament elaborat per a disfrutar de les riqueses del Delta de l鈥橢bre, i sempre compromesos amb el medi ambient.

Tot aix貌 amb una sola misi贸, que els nostres clients tornin a port havent viscut una experiencia inoblidable.


Observacions:

* Inclou: Viatge en vaixell, explicaci贸 de la zona i del parc natural en espanyol, catal脿 i franc猫s (si s贸n altres idiomes pr猫vies reserva per avisar als guies), explicaci贸 de l'aq眉icultura del musclo i de l'ostra, observaci贸 d'exemplars i un cop arribem a la musclera degustaci贸 in situ de 3 ostres per persona, musclos, cava, sangria o vi i tornada en vaixell al port de l'Ampolla.

Nens: es considera nens a partir de 4 anys. Els menors de 4 anys son gratuits

Duraci贸Preu AdultPreu Nen Data seleccionada Reservar
2 hores i 15 minuts aprox.30.00 €10.00 € No disponible
Ruta per la Badia del Fangar mes degustacio OstresRuta per la Badia del Fangar mes degustacio OstresRuta per la Badia del Fangar mes degustacio OstresRuta per la Badia del Fangar mes degustacio OstresRuta per la Badia del Fangar mes degustacio OstresRuta per la Badia del Fangar mes degustacio Ostres
No disponible
No disponible

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook