Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.

Preu AdultPreu Nen
Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.

Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.
Refer猫ncia: CAM_475
Habitacions: 2 Habitacions
Tipus d'Immoble: Casa de camp
Estat / Conservaci贸: A reformar
Prov铆ncia: Tarragona
Municipi: Camarles
Poblaci贸: Camarles
Zona: - - -
Superf. Constru茂da: 90 m虏
Superf. Terreny: 1.129 m虏
Categoria Energ猫tica: En tr脿mit
En venda A Consultar
L'habitatge, situada a Camarles, est脿 distribu茂da en sal贸-menjador amb llar de foc, cuina oberta, un bany amb dutxa i dos dormitoris dobles. Annex a aquesta hi ha un magatzem amb acc茅s per a vehicles.

La propietat disposa d'un petit terreny de 1.129m2, trobant la barbacoa a la part frontal de la casa, i les oliveres i arbres fruiters a la part posterior.

Zona tranquil路la a tan sols 10 minuts de les platges de l'Ampolla.
Caracter铆stiques
distribuci贸
Banys 1
Cuina (es) 1
Total habitacions 2
entorn
extres
脌rees - Superf铆cies
serveis
instal路lacions


Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.Casa amb bonica parcel al Delta de l'Ebre.

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook