Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851

DuracióPreu AdultPreu Nen Contactar
239.000€
Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851

Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851
Referència: Masia Tortosa
Habitacions: 5 Habitacions
Tipus d'Immoble: Casa de camp
Estat / Conservació: en projecte
Província: Tarragona
Municipi: Tortosa
Població: Tortosa
Zona: - - -
Superf. Construïda: 180 m²
Superf. Terreny: 9.000 m²
Categoria Energètica: Exempt
Despeses de comunitat: 0 €
Venda 239.000 €
Finca rústica amb masia antiga de pedra que es troba en una immillorable situació, a mig camí entre el mar i la muntanya i a menys de 2 km del riu Ebre i la històrica ciutat de Tortosa.

És ideal per als que gaudeixin de la natura ja que se situa en una bonica zona de pineda i està envoltada d'oliveres i varietat d'arbres.

La zona residencial 'Sant Josep de la Muntanya' és molt tranquil i la casa està envoltada de 9.000m2 de parcel·la rústica que permet gaudir d'intimitat i assossec natural.

A més, aquest habitatge en sòl rústic gaudeix d'una preciosa vista panoràmica a 'Els Ports de Beseit', Parc Natural conegut per la seva gran bellesa paisatgística i alt valor ecològic.

Recentment s'ha finalitzat la reforma estructural de la masia, en la qual s'ha cuidat fins al més mínim detall amb l'objectiu de salvaguardar l'autèntica essència de les masies tradicionals catalanes.

S'ha apostat per l'alta qualitat dels aïllaments amb l'objectiu de millorar la seva eficiència energètica, donar-li major robustesa i durabilitat.

En el projecte, s'han utilitzat laboriosos processos per tal d'adequar la masia per a l'aprofitament de les condicions naturals de l'clima, tenint en compte la relació interior-exterior, i proporcionant així una resposta sostenible als requeriments climàtics actuals.

La casa està declarada en Escriptura, paga IBI d'urbana i disposa de Llicència d'Obres per a la finalització de la reforma interna. En qüestió de subministraments disposa d'aigua i llum.
Característiques
distribució
Total habitacions 5
Nombre de plantes 2
entorn
extres
Àrees - Superfícies
serveis
instal·lacions


Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851Magnifica finca rústica amb gran Masia de pedra de l'1.851

Alerta COVID-19

Davant la situació actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions serà imprescindible l'ús de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organització posarà a disposició dels seus clients, gel hidroalcohòlic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pròpies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel·lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook