Restaurant Lo Goler贸_l'Ampolla-Bassa de les Olles

Preu AdultPreu Nen
Restaurant Lo Goler贸_l'Ampolla-Bassa de les Olles

D'ambient familiar i tracte proper, amb tot just dos anys d'inauguraci贸 i dirigit per amants del Delta i de la seva gastronomia, i que lluny de venir del m贸n de l'hosteleria, van decidir en el seu dia prendre les regnes, per canviar el concepte de xiringuito de platja, pel de restaurant de platja, i poder oferir als seus clients, el tracte que es mereixen en el seu lloc de vacances.

L'espai ideal, per passar una fant脿stica jornada a l'aire lliure, en fam铆lia o amb amics i relaxar l'estr猫s diari.

La seva ubicaci贸, a la Porta del Delta el consolida com a 煤nic a la zona. D'una banda comunica amb la platja de l'Arenal, la m茅s gran de la zona i en la qual 茅s f脿cil perdres buscant tranquil.litat, de l'altra comunica amb la llacuna de les Olles, una de les llacunes m茅s importants del Delta de l'Ebre, on 茅s f脿cil fotografiar infinitat d'aus aqu脿tiques, i per a qui no conegui el m贸n de l'arr貌s, podr脿 apreciar la quantitat d'arrossars de qu猫 disposa el Delta de l'Ebre, mentre degusta una bona paella.

T茅 un espai l煤dic per a nens, de manera que mentre gaudeixen de la cuina deltaica, els nens poden gaudir de la natura i de la platja.

El restaurant, disposa d'un menjador interior, per a unes 20-25 persones, i d'un altre exterior sota una p猫rgola amb una capacitat d'unes 30 persones. Disposa d'un espai per aparcar els vehicles, davant de la platja.

Tamb茅 forma part d'un grup d'empreses privades dedicades al turisme al Delta de l'Ebre, que els permet reservar i fer infinitat d'esports d'aventura, lloguers i excursions al Delta, perqu猫 puguin emportar-se les millors imatges i la millor gastromia de la zona.

El Restaurant El Goler贸, 茅s el lloc idoni per als amants de l'arr貌s, i de la cuina deltaica, entre altres productes aut貌ctons (segons temporada) cal destacar: El xaparillo d'anguila, l'anguila amb salsa, les anques de granota, les navalles, els llagostins, les ostres, els musclos, i una gran varietat d'arrossos (paella marinera, arr貌s negre, arr貌s d'脿nec, arr貌s amb llam脿ntol, arr貌s ecol貌gic amb verdures).


Observacions:

Els menu de nens es fins a 12 anys. en cas de voler un menu diferent, poden reservar els adults i en el propi restaurant triar el menu de nes i fer el pagament directe.

Menu adults
Musclos al vapor
amanida verda
Torradetes d'anguila fumada
Mixte de paella i fideua
Postres de la casa
Vi, Aigua i cafe

Menu Nens (2-12 anys)
calamars a la romana
Hamburguesa o salxixes amb patates
Iogurt o fruita del temps
Aigua mineral

Restaurant Lo Goler贸_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler贸_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler贸_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler贸_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler贸_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler贸_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler贸_l'Ampolla-Bassa de les Olles

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook