Restaurant Lo Goler├│_l'Ampolla-Bassa de les Olles

Restaurant Lo Goler├│_l'Ampolla-Bassa de les Olles

D'ambient familiar i tracte proper, amb tot just dos anys d'inauguraci├│ i dirigit per amants del Delta i de la seva gastronomia, i que lluny de venir del m├│n de l'hosteleria, van decidir en el seu dia prendre les regnes, per canviar el concepte de xiringuito de platja, pel de restaurant de platja, i poder oferir als seus clients, el tracte que es mereixen en el seu lloc de vacances.

L'espai ideal, per passar una fant├ástica jornada a l'aire lliure, en fam├şlia o amb amics i relaxar l'estr├Ęs diari.

La seva ubicaci├│, a la Porta del Delta el consolida com a ├║nic a la zona. D'una banda comunica amb la platja de l'Arenal, la m├ęs gran de la zona i en la qual ├ęs f├ácil perdres buscant tranquil.litat, de l'altra comunica amb la llacuna de les Olles, una de les llacunes m├ęs importants del Delta de l'Ebre, on ├ęs f├ácil fotografiar infinitat d'aus aqu├átiques, i per a qui no conegui el m├│n de l'arr├▓s, podr├á apreciar la quantitat d'arrossars de qu├Ę disposa el Delta de l'Ebre, mentre degusta una bona paella.

T├ę un espai l├║dic per a nens, de manera que mentre gaudeixen de la cuina deltaica, els nens poden gaudir de la natura i de la platja.

El restaurant, disposa d'un menjador interior, per a unes 20-25 persones, i d'un altre exterior sota una p├Ęrgola amb una capacitat d'unes 30 persones. Disposa d'un espai per aparcar els vehicles, davant de la platja.

Tamb├ę forma part d'un grup d'empreses privades dedicades al turisme al Delta de l'Ebre, que els permet reservar i fer infinitat d'esports d'aventura, lloguers i excursions al Delta, perqu├Ę puguin emportar-se les millors imatges i la millor gastromia de la zona.

El Restaurant El Goler├│, ├ęs el lloc idoni per als amants de l'arr├▓s, i de la cuina deltaica, entre altres productes aut├▓ctons (segons temporada) cal destacar: El xaparillo d'anguila, l'anguila amb salsa, les anques de granota, les navalles, els llagostins, les ostres, els musclos, i una gran varietat d'arrossos (paella marinera, arr├▓s negre, arr├▓s d'├ánec, arr├▓s amb llam├ántol, arr├▓s ecol├▓gic amb verdures).


Observacions:

Els menu de nens es fins a 12 anys. en cas de voler un menu diferent, poden reservar els adults i en el propi restaurant triar el menu de nes i fer el pagament directe.

Menu adults
Musclos al vapor
amanida verda
Torradetes d'anguila fumada
Mixte de paella i fideua
Postres de la casa
Vi, Aigua i cafe

Menu Nens (2-12 anys)
calamars a la romana
Hamburguesa o salxixes amb patates
Iogurt o fruita del temps
Aigua mineral

Restaurant Lo Goler├│_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler├│_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler├│_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler├│_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler├│_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler├│_l'Ampolla-Bassa de les OllesRestaurant Lo Goler├│_l'Ampolla-Bassa de les Olles

Alerta COVID-19

Davant la situació actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions serà imprescindible l'ús de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organització posarà a disposició dels seus clients, gel hidroalcohòlic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pròpies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel┬Ělar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook