Aldover - Terres de l'Ebre

Preu AdultPreu Nen
Aldover - Terres de l'Ebre

El municipi d'Aldover t茅 un conjunt de singularitats que el converteixen en un dest铆 ideal per descansar i passar les nostres vacances.

脡s un municipi que es caracteritza principalment per la seva tranquil鈥itat, la familiarietat de la gent del poble, la naturalesa que es respira estant prop dels Ports de Tortosa i tenint l'煤nica platja fluvial del Baix Ebre, aix铆 com, de gaudir de les avantatges d'estar a 5 minuts de la ciutat de Tortosa. L'artesania doverenca destquen els treballs artesans amb el v铆met i la serja, plantes t铆piques del bosc de ribera d'Ebre i dels barrancs. Tamb茅 predominen els treballs artesans amb forja.

Els principals llocs d'inter猫s a visitar s贸n:

鈥a Platja Fluvial: 煤nica a la comarca del Baix Ebre on podem practicar diversos esports com: la nataci贸, la pesca esportiva de llissals, tenques o silurs ( poden arribar a fer fins a sis metres ) o el pirag眉isme entre d'altres.

鈥'Esgl茅sia parroquial de la Nativitat de Nostra Senyora: d'etil neocl脿ssic i est脿 ubicada a la lloma del Tossal. Hi ha rstes de l'antic calvari.

鈥l Paratge de Les Olles: situat al barranc de La Conca, 茅s un indret roc贸s molt erosionat on durant tot l'any podem trobar aigua embassada.

鈥ls Jaciments Ib猫rics: situats a la vall del Llop i de La Conca, on s'han trobat puntes de s铆lex, cal sumar el poblament ib猫ric del Tossal i de La Valleta. Del per铆ode rom脿 es troba l'assentament de Casa Blanca.

鈥a Via Verda

Text extret de la pagina web http://www.poblescatalunya.com/Aldover-22.htm


Aldover - Terres de l'Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook