Amposta - Terres de l'Ebre

Preu AdultPreu Nen
Amposta - Terres de l'Ebre

En una terrassa sobre el riu, al nucli antic d'Amposta, és probable que els romans establissin un punt de vigilància, ja que el nom Amposta derivaria del llatí ab posada o amnios impositiu, que significa 'posada sobre el riu'.
Amposta està situada en un entorn natural privilegiat, a la vora del riu Ebre, a les portes de la seva Delta i franquejat pels Ports de Beseit i la serra del Montsià, equidistant entre Barcelona i València. La seva climatologia és idònia tant per a la pràctica de l'esport, amb un agradable clima mediterrani, sobretot durant els suaus mesos d'hivern, com per fer turisme.
El Destí de Turisme Esportiu d'Amposta pot oferir als equips i esportistes un ampli ventall de recursos i serveis professionals, complementats amb uns atractius turístics com són el Parc Natural del Delta de l'Ebre, les platges quilomètriques, el riu Ebre, el obveservació d'ocells , acompanyada per la seva gastronomia típica particular.

Actualment l'economia d'Amposta es troba més diversificada, el sector agrícola continua existint, però la pèrdua de la rendibilitat i la mecanització del camp han fet reduir el nombre de persones ocupades. La Cambra Arrossera del Montsià és una de les cooperatives més grans d'Espanya i la més gran de Catalunya, és a més també una de les principals empreses de la ciutat d'Amposta.
La indústria ha passat a ocupar un lloc més important en l'economia d'Amposta. La indústria tradicional era la dels tallers de maquinària, la indústria paperera i l'alimentària però en els últims anys aquests sectors s'han desenvolupat enormement i apart han aparegut noves indústries com la del moble, la del metall i la construcció.
El sector terciari de Amaposta està molt desenvolupat, i la ciutat és un centre important de serveis no només per al Montsià, sinó que abasta altres poblacions de fora de la comarca. Amposta ha els serveis propis d'una capital de comarca i cap de partit judicial, algunes delegacions de la Generalitat i apart és centre comercial i té un creixent sector turístic relacionat amb el Delta, el parc natural i la costa.
El Pont penjant d'Amposta: Un dels trets més característics de la població, es va construir entre 1915 i 1921. Va ser el segon pont penjant del món fet de formigó armat, i en el seu moment va ostentar el rècord mundial de fonaments a major profunditat (25 m) i el d'il • il · luminació de l'estructura.
text extret del web amposta.cat
Castell d'Amposta: va ser l'estructura més important d'Amposta des de la seva construcció fins a la seva destrucció durant la Guerra Civil Catalana contra el rei Joan II. Després, va servir com diverses fàbriques, i, actualment, acull la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó.


Amposta - Terres de l'Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situació actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions serà imprescindible l'ús de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organització posarà a disposició dels seus clients, gel hidroalcohòlic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pròpies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel·lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook