Deltebre - Terres de l'Ebre

Data seleccionada
No disponible
Deltebre - Terres de l'Ebre

Deltebre és un municipi de la comarca del Baix Ebre. Deltebre es el municipi més extens del delta de l'Ebre. Deltebre està format per l'agregació de les poblacions de Jesús i Maria i La Cava, que es van separar del municipi de Tortosa el 20 de maig de 1977.
Dins dels límits del terme municipal de Deltebre es troben tres espais d'interès natural: la punta del Fangar –amb el port i la platja homònims–, la llacuna del Canal Vell i el Garxal.
Deltebre és el punt més proper a la desembocadura de l'Ebre, on es pot travessar el riu gràcies al pont que uneix aquesta població amb Sant Jaume d'Enveja.
Deltebre està agermanat amb el municipi de Reinosa (Cantàbria), localitat situada a tres quilòmetres d'on naix el riu Ebre, a Fontibre.
Deltebre és un municipi extens i pla. Per aquest motiu és habitual que gent de Deltebre de totes les edats utilitzi la bicicleta com a mitjà de transport. A principi del segle XX, s'utilitzà com a línia entre Tortosa i, la Cava i Jesús i Maria Lo Carrilet de la Cava.
Deltebre compta amb dues publicacions locals. La primera s'anomena "Desaigüe" i és una revista local dirigida a tota la població en general. Entre les seves pàgines trobem notícies relacionades amb el poble, una agenda cultural, acords plenaris i de les Juntes de Govern, etc. La segona publicació de Deltebre s'anomena "I per què?". Aquesta va dirigida al públic jove, amb un reepàs de les activitats dirigides als nois i noies de la població. Les dues revistes s'editen des de l'àrea de cultura i el Punt d'Informació Juvenil de Deltebre.

Text extre de la pagina web http://ca.wikipedia.org/wiki/Deltebre


Deltebre - Terres de l'EbreDeltebre - Terres de l'EbreDeltebre - Terres de l'Ebre
Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook