Deltebre - Terres de l'Ebre

Preu AdultPreu Nen
Deltebre - Terres de l'Ebre

Deltebre és un municipi de la comarca del Baix Ebre. Deltebre es el municipi més extens del delta de l'Ebre. Deltebre està format per l'agregació de les poblacions de Jesús i Maria i La Cava, que es van separar del municipi de Tortosa el 20 de maig de 1977.
Dins dels límits del terme municipal de Deltebre es troben tres espais d'interès natural: la punta del Fangar –amb el port i la platja homònims–, la llacuna del Canal Vell i el Garxal.
Deltebre és el punt més proper a la desembocadura de l'Ebre, on es pot travessar el riu gràcies al pont que uneix aquesta població amb Sant Jaume d'Enveja.
Deltebre està agermanat amb el municipi de Reinosa (Cantàbria), localitat situada a tres quilòmetres d'on naix el riu Ebre, a Fontibre.
Deltebre és un municipi extens i pla. Per aquest motiu és habitual que gent de Deltebre de totes les edats utilitzi la bicicleta com a mitjà de transport. A principi del segle XX, s'utilitzà com a línia entre Tortosa i, la Cava i Jesús i Maria Lo Carrilet de la Cava.
Deltebre compta amb dues publicacions locals. La primera s'anomena "Desaigüe" i és una revista local dirigida a tota la població en general. Entre les seves pàgines trobem notícies relacionades amb el poble, una agenda cultural, acords plenaris i de les Juntes de Govern, etc. La segona publicació de Deltebre s'anomena "I per què?". Aquesta va dirigida al públic jove, amb un reepàs de les activitats dirigides als nois i noies de la població. Les dues revistes s'editen des de l'àrea de cultura i el Punt d'Informació Juvenil de Deltebre.

Text extre de la pagina web http://ca.wikipedia.org/wiki/Deltebre


Deltebre - Terres de l'EbreDeltebre - Terres de l'EbreDeltebre - Terres de l'Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situació actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions serà imprescindible l'ús de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organització posarà a disposició dels seus clients, gel hidroalcohòlic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pròpies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel·lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook