El Perell贸 - Terres de l'Ebre

Preu AdultPreu Nen
El Perell贸 - Terres de l'Ebre

El nostre terme t茅 100,7km2, amb 4 km de costa, on podreu trobar des de penya-segats fins a platges de pedreta no massificades com Santa Ll煤cia o el Pont de l鈥櫭lia i petites cales com Cala Moros. A l鈥檌nterior, grans planes amb diversos conreus, marges de pedra seca i camins ramaders que les travessen, formant un variat mosaic de paisatges agr铆coles.
Tamb茅 tenim l鈥檈spai protegit de la Serra del Boix-Card贸 amb la silueta del cim de Cabra-Feixet, s铆mbol identitari del nostre poble, i als seus peus, les pintures rupestres amb el mateix nom que formem part de l鈥橝rc Mediterrani, Patrimoni Mundial de la Humanitat. I all铆 on vagis trobar脿s basses naturals on abans abeuraven els ramats i que avui en dia s贸n ecosistemes 煤nics.
Els romans ens van deixar la seva empremta amb un extens tra莽at de la Via Augusta i la font romana, ara restaurada, anomenada 鈥渓a Cuitora鈥. Tamb茅 tenim la interessant font medieval de 鈥 la Panavera鈥.
Som un poble conegut pel seu Vent de Dalt. Homenatgem el vent i per aix貌 podeu visitar un centenari mol铆 de vent restaurat o les instal鈥acions del parc e貌lic.
Comptem amb diferents 脿rees de lleure: des de l鈥橢rmita amb el seu mirador on podr脿s gaudir d鈥檜na vista immillorable del Delta o del perfil de la costa, fins les 脿rees de lleure de l鈥檌nterior, com s贸n la Font de Tita i la Bassa d鈥橢n Ferr脿. I acabem amb la recent estrenada 脿rea costanera de la Punta de la Buena amb un mirador que ens recorda una antiga embarcaci贸.
L鈥檃genda d鈥檃ctes 茅s plena durant tot l鈥檃ny. Hi destaquen la Festa Major en honor a Sant Antoni Abat, al gener, o FIRABRIL, la fira de l鈥檕li i la mel, ja que som el primer poble productor de mel de Catalunya. Tamb茅 podreu gaudir del nostre carnaval, de Sant Crist貌fol a l鈥橢rmita, de les catifes per Corpus, de les festes de la vora de la mar, de la Diada de l鈥11 de setembre, sense oblidar la milla popular, o els premis de cultura, i dels diferents concerts de totes i cada una de les entitats musicals. I sus ho passareu b茅 si veniu a visitar el nostre mercat setmanal dels dissabtes a l鈥檃ire lliure
Amb aquesta petita descripci贸, podeu entendre perqu猫 el Perell贸 茅s el plaer de la muntanya vora la mar .Us convidem a visitar-nos, tant a l鈥檋ivern com a l鈥檈stiu. El Perell贸 sempre el trobareu viu. I us convidem tamb茅 a seguir-nos mitjan莽ant les xarxes socials amb el nom de PERELLOACTIU.

Text extret de la pagina web www.elperelloturisme.com


El Perell贸 - Terres de l'Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook