Ginestar - Terres de l'Ebre

Preu AdultPreu Nen
Ginestar - Terres de l'Ebre

El top貌nim Ginestar prov茅 de ginesta (arbust de branquillons verds, fulles petites i flors grogues), planta molt abundant al terme. La vila de Ginestar prov茅 d'una alqueria 脿rab on, segons la tradici贸, hi havia una gran ginesta, per la qual era coneguda amb el nom de Mas de la Ginesta, masia formada per unes quantes cases agrupades. L'origen de la poblaci贸 茅s posterior a la restauraci贸 cristiana, encara que dins el terme s'han descobert l脿pides del per铆ode visig貌tic.

Va estar en poder dels templers, dels quals va rebre la carta de poblament l'any 1206. En suprimir-se l'Orde del Temple, la vila pass脿 sota el domini dels Hospitalers.

S'ha de citar, l'any 1408, el pas per la vila del rei Mart铆 l'Hum脿, que es trobava a Tortosa. Tamb茅 cal destacar l麓estada al municipi, l'any 1585, de Felip II, quan feia el seu segon viatge a Catalunya.

Text extret de la pagina web http://www.ginestar.cat


Ginestar - Terres de l'Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook