L'Aldea - Terres de l'Ebre

Preu AdultPreu Nen
L'Aldea - Terres de l'Ebre

L'Aldea 茅s un lloc ideal per gaudir d'un paisatge 煤nic, per una banda tenim la zona de sec脿 ideal per con猫ixer la flora i conreus mediterranis, per a l'altra hi ha la zona deltaica, on l'煤nic punt de refer猫ncia 茅s l'horitz贸. Aquest paisatge es pot rec贸rrer a peu, amb placidesa, o amb bicicleta, o fins i tot utilitzar el cavall com a mitj脿 de transport. 脌dhuc s麓hi pot gaudir, per als m茅s atrevits, d'una vista d'ocell si s'aprofiten els serveis del Camp de vol Baix Ebre.
Una ruta molt interessant de L'Aldea 茅s la de les Torres que es pot fer amb bicicleta o a cavall. El poble de L'Aldea t茅 tamb茅 llocs interessants per a visitar, com els molins arrossers on hom pot seguir tot el proc茅s de l'arr貌s, l'ermitori i pujar a la Torre, visitar un mol铆 tradicional d'oli...

Les troballes m茅s antigues de l'Aldea corresponen a una necr貌polis de la darrera etapa del Neol铆tic, situada al mas de la Palma, i que demostren l'exist猫ncia de tribus instal鈥ades en aquella terrassa fluvial.
A part de l torre de l'ermita de L'Aldea, s铆mbol del nostre municipi, hi ha a l'Aldea la torre de la Candela, situada al sud del terme municipal, en l铆nia recta amb la de l'ermita, i, al mig, la de Burjas猫nia; sense oblidar , les runes de la torre de Vinaixarop, situada al nord del municipi, en zona de sec脿, des d'on es pot fruir d'un meravellosa panor脿mica del Delta.
L'Aldea, com a poble ha viscut una evoluci贸 molt recent, i sempre lligada a la de Tortosa, a la qual va pert脿nyer fins el 21 d'abril de 1983, data en qu猫 aconsegu铆 la seva independ猫ncia municipal.
texte extret de la web laldea.org


L'Aldea - Terres de l'EbreL'Aldea - Terres de l'Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook