Mas de Barberans - Terres de l'Ebre

Preu AdultPreu Nen
Mas de Barberans - Terres de l'Ebre

El municipi
municipiSituat a la falda dels Ports, és un mirador excel·lent de tota la plana. L'activitat dominant és la producció d’oli.

Fins als anys '70 del segle passat, esta activitat es complementava amb el pastoreig i la producció d'estris fets amb pauma (margalló) que s’intercanviaven o es venien als pobles de les comarques veïnes.

Ara s'està recuperant esta activitat amb la creació de nous model respectant la tècnica tradicional.

Història
pedraMas de Barberans té el seu origen en el topònim Favarium, d’origen andalusí, aparegut en uns documents de mitjans del segle XII.

L’espai designat amb aquest topònim es dividí en dos assentaments: El Carrascal (amb carta de població del 1252) i el Vilar de Santa Maria al 1235. Sembla clara la relació del topònim actual —Mas de Barberans— amb un dels concessionaris de la carta de 1235, Barberà de Torre.

Turisme i l
El nostre poble està estratègicament situat a prop del mar i enfilat a la muntanya. Això li aporta unes avantatges molt favorables: bon clima en èpoques de forta calor, bon menjar tant de peix com de carn, accés immediat a rutes de muntanya i bona proximitat a la platja.

El poble està equipat amb cases de pagès, de turisme rural, una fonda, dos restaurants molt bén valorats i diversos comerços, per poder passar uns dies agradables i confortables. També hi ha un parell d'hípiques, un mirador panoràmic i rutes senyalitzades.

Texte extret de la web:

http://www.masdebarberans.net/


Mas de Barberans - Terres de l'Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situació actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions serà imprescindible l'ús de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organització posarà a disposició dels seus clients, gel hidroalcohòlic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pròpies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel·lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook