Montsi脿

Preu AdultPreu Nen
Montsi脿

El Montsi脿, amb capital a la ciutat d'Amposta, 茅s la comarca m茅s meridional del principat de Catalunya. Pertany a la prov铆ncia de Tarragona i forma part de l'脿mbit territorial de les Terres de l'Ebre.
Els l铆mits de la comarca es corresponen pel sud amb la comarca del Baix Maestrat, del Pa铆s Valenci脿 delimitat pel riu S茅nia. A l'oest limita amb la comarca del Matarranya, de l'Arag贸, i els ports de Beseit. En aquest mateix punt comen莽a el llindar amb la comarca del Baix Ebre, al nord, delimitat pel riu Ebre. Per l'est, ressegueix tota la costa litoral, per l'illa de Buda, l'Aluet i l'istme del Trabucador, la punta de la Banya i la costa interior de la badia dels Alfacs fins a la desembocadura del S茅nia, a S貌l-de-Riu (Alcanar).
La comarca est脿 formada per dotze municipis. El seu relleu es caracteritza pel domini gaireb茅 absolut de les planes: el sector occidental 茅s constitu茂t per una 脿mplia plana decantada vers l'Ebre i encerclada per les muntanyes dels ports de Beseit, el riu S茅nia i la serra del Montsi脿 i la serra de Godall; el sector oriental forma part de les terres baixes al鈥uvials del delta del riu Ebre.
Va ser decretada com a comarca el 1936 per la Generalitat, per貌 va tenir escassa vig猫ncia a causa dels resultats de la Guerra Civil. No va ser fins al 1979 que, amb el nou estatut d'autonomia, es torna a considerar com a tal. El 1990 es va incorporar el municipi de Sant Jaume d'Enveja a la comarca.

Text extret de la pagina web http://ca.wikipedia.org/wiki/Montsi%C3%A0 i http://www.scalibur21.com/


Pobles de la comarca

Alcanar
Amposta
Freginals
Galera, la
Godall
Mas de Barberans
Masdenverge
Sant Carles de la R脿pita
Sant Jaume dEnveja
Santa B脿rbara
S茅nia, la
Ulldecona


Montsi脿

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook