Ribera d' Ebre

Preu AdultPreu Nen
Ribera d' Ebre

La Ribera d鈥橢bre 茅s una comarca del sud del Principat de Catalunya. S鈥檈st茅n al llarg de 40 km a banda i banda del riu Ebre, en la seva entrada a Catalunya. Est脿 formada per 17 pobles agrupats en 14 municipis, que ocupen una extensi贸 de 825,29 km2, amb una poblaci贸 de 23.867 habitants.

La comarca queda inclosa dins del clima mediterrani, on trobem tres subtipus principals: mediterrani de tend猫ncia continental, mediterrani mar铆tim sub脿rid de terra baixa i mediterrani de baixa muntanya mar铆tima. La temperatura a l鈥檈stiu t茅 una mitjana mensual que supera els 25 graus al juliol i agost. Mirant el conjunt de l鈥檃ny, els valors termom猫trics s鈥檃temperen amb una mitjana de 15 graus.

Els pobles, aqu铆, han nascut arran de l鈥檃igua i han anat creixent, escalant turons coronats per murs, abans fortaleses invencibles. A la Ribera d鈥橢bre, doncs, el riu ho 茅s tot: lloc de trobada, alhora frontera i uni贸, canal de comunicaci贸 de persones, mercaderies i cultures i, sempre, punt de refer猫ncia volgut i inevitable, perqu猫 tot gira al seu entorn.

Pobles de la comarca

Asc贸
Benissanet
Flix
Garcia
Ginestar
Miravet
M贸ra dEbre
M贸ra la Nova
Palma dEbre, la
Rasquera
Riba-roja dEbre
Tivissa
Torre de lEspanyol, la
Vinebre


Texte extret de la Web:

http://www.riberaebre.org/ i http://www.scalibur21.com/


Ribera d' Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook