Terres de l'Ebre

Preu AdultPreu Nen
Terres de l'Ebre

Les Terres de l'Ebre s贸n una destinaci贸 tur铆stica que compta amb un clima estable i temperat durant tot l'any. S贸n, sens dubte, una destinaci贸 ideal per a descobrir i compartir amb amics o viatges familiars.

A les Terres de l'Ebre, hi trobar脿s de tot per seduir: la seva costa, el seu ric patrimoni, la cultura i la hist貌ria, i tamb茅 els seus paisatges de gran bellesa natural que condueixen a moltes activitats a l'aire lliure, la seva cuina t铆pica mediterr脿nia, la seva 脿mplia oferta d'oci, les seves zones de vi i la tradici贸 de l'arr貌s, sin贸 tamb茅 la gran varietat de festes populars i desfilades.

El riu Ebre ha estat, segueix sent i possiblement ser脿 l'eix vertebrador d'aquestes quatre comarques, les m茅s meridionals de Catalunya, que s贸n la Terra Alta, Ribera d'Ebre, Baix Ebre i Montsi脿. Aquestes regions es troben entre el mar Mediterrani i els contraforts meridionals de la serralada prelitoral catal脿. D'altra banda, les tranquil 鈥 les aig眉es de l'Ebre - el major cabal dels rius de la Pen铆nsula Ib猫rica - modelen aquest territori i formen meandres que tranquil 鈥 lament el condueixen per la plana del Delta fins arribar al mar.
Les Terres de l'Ebre es distingeix principalment pels seus espais naturals, el que 茅s un dels seus principals atractius. Si us agrada la natura, a les Terres de l'Ebre trobareu platges extenses i tranquil 鈥 les, els espais verges del Parc Natural del Delta de l'Ebre o les muntanyes del Parc Natural dels Ports. 35% del seu territori 茅s de fet una 脿rea protegida, un parad铆s on els amants de la natura podran gaudir de la pau en diverses activitats com escalada, senderisme i observaci贸 d'aus. O en bicicleta a les zones muntanyoses, les planes del Delta, o per la Via Verda a trav茅s de la Terra Alta i el Baix Ebre uns 49 km.

El litoral reuneix totes les variants que ofereix el mar Mediterrani. Al nord sobresurten cales solit脿ries, amagades pels penya-segats, i al sud dominen les platges espaioses, de sorra fina i aig眉es poc profundes. L'Estaci贸 N脿utica de Sant Carles de la R脿pita els oferir脿 tota mena d'esports i activitats per a tota la fam铆lia des d'Alcanar fins a l'Ametlla de Mar

L'煤ltim tram de l'Ebre va ser notablement el bressol de diverses cultures. Com a punt estrat猫gic per al comer莽 - incloent el transport de mercaderies des del mar fins a l'interior de la pen铆nsula - ha captivat a tot tipus de civilitzacions: els ibers, romans, 脿rabs, jueus i cristians que van establir algunes de les seves ciutats m茅s importants. L'aprovaci贸 d'aquestes cultures ha deixat un llegat que es pot trobar a les tradicions populars, monuments, idioma, sin贸 tamb茅 en el car脿cter de la gent d'aqu铆. Podreu optar per visitar les pintures prehist貌riques declarades Patrimoni de la Humanitat o fortificacions imponents constru茂des per 脿rabs i templers. Si el que us entusiasma 茅s con猫ixer la cultura popular, un passeig pels pobles mariners o per les viles de muntanya us ajudaran a comprendre el car脿cter de la gent ia descobrir aquest territori declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO el passat 28 de maig de 2013.

La riquesa cultural, hist貌rica i festiva del territori s'expressa al m脿xim en el car脿cter amable i acollidor de la seva gent i en la seva cuina, que 茅s un mosaic de la millor tradici贸 mediterr脿nia en qu猫 destaca el cultiu de l'arr貌s en diferents poblacions del territori per貌 tamb茅 la riquesa gastron貌mica de les varietats de peix i marisc local i el cultiu d'hortalisses, fruites i productes de la terra, com el vi de la DO Terra Alta, l'oli d'oliva i la mel, molts dels quals gaudeixen de certificats que avalen la seva qualitat.


Avui dia es poden presenciar diverses festes declarades d'inter猫s tur铆stic que ens apropen a 猫poques passades, com la Festa del Renaixement de Tortosa, la tradicional representaci贸 de la Passi贸 d'Ulldecona o la festivitat de Sant Antoni del municipi d'Asc贸, declarada festa cultural d' inter猫s nacional.
Tot aquest llegat natural i cultural enriqueix la visita a les Terres de l'Ebre i permet al turista descobrir els detalls que s'amaguen en el mosaic que dibuixen les quatre comarques m茅s meridionals de Catalunya.


Terres de l'EbreTerres de l'EbreTerres de l'EbreTerres de l'EbreTerres de l'Ebre

Alerta COVID-19

Davant la situaci贸 actual, les excursions es durant a terme amb vehicle particular sempre que sigui possible, seguint el vehicle del guia. Durant les parades per fer explicacions ser脿 imprescindible l'煤s de mascaretes i guardar la distancia de seguretat.
L'organitzaci贸 posar脿 a disposici贸 dels seus clients, gel hidroalcoh貌lic i mascaretes en cas de no tenir-ne de pr貌pies.
Per motius de restriccions i mobilitat, es podran cancel路lar les activitats.

Booking.com

Comparteix en

Facebook Twitter del.icio.us Google MySpace

Segueix-nos

Facebook